We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel QM AWARDS 2014 ÖDÜLLERİ İÇİN İKİNCİ TUR OYLAMA BAŞLADI

QM AWARDS 2014 ÖDÜLLERİ İÇİN İKİNCİ TUR OYLAMA BAŞLADI

19 Aralık 2014 tarihinde sahiplerini bulacak QM AWARDS 2014 ÖDÜLLERİ’NDE heyecan ikinci tur oylamayla devam ediyor.

qmawards-gm-web-banner-01

Gm Turizm ve Yönetim Dergisi ( POYD Resmi Yayını) tarafından gelenekselleşen ve bu yıl 5.si gerçekleşecek olan QM AWARDS 2014 ÖDÜLLERİ için başlatılan birinci tur oylamanın sona ermesinin ardından, ikinci tur oylama başladı.

Heyecan, ikinci oylama ile 16 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

Kazanmak ve kazandırmak için:  www.qmawards.com’u tıklayın.

QM 2014 EN ÖNEMLİ YENİLİĞİ

Ödülleriyle taşeron hizmetlerden, tur operatörlerine ve otellere uzanarak tüm Türk turizm endüstrisinin bir bütün olduğunu anlatmaya çalışan QM, 2014 yılında motto olarak geçtiğimiz yılların aksine, güç, otorite ve karizma yerine bir yönetim kurgusunda ve insanının da olması gerekenin üzerinde durdu. Onsuz güç otorite ve karizmanın önemsiz kaldığı organımız BEYİN. Sağlıklı işleyen bir yönetim mekanizmasını bu yıl beynimiz ile tasvir ettik.  Evet, yönetiyorsanız ve sorumluluk alıyorsanız BEYİN “SİZ” OLMALISINIZ!

QM AWARDS ÖDÜLLERİ HAKKINDA

Türkiye Turizm endüstrisinde kaliteyi YÖNETMENİN önemini vurgulamak amacıyla düzenlemeye başlanan “Quality Management” ÖDÜLLERİ oylama sistemi ile sahiplerini buluyor. Oylama,  30.000  dolayındaki turizm endüstrisi profesyonellerinden, çalışanlarından, üyelerinden ve yatırımcılarından oluşan GM okurlarına doğrudan mail ve online turizm gazetelerinde yer alan oylama linki vasıtasıyla, tüm turizm endüstrisinin dikkatine sunularak gerçekleştiriliyor. İki aşamalı oylama sonucunda oluşan nihai adaylar POYD üyelerince son kez oylanarak ödül sahipleri belirleniyor.

1 yorum

Imran 07 Aralık 2014 - 10:05

Başarılı bir organizasyon, başarılar dilerim.

Cevapla

Yorum Yaz