We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel PROFESYONEL OTEL YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ’NİN İSTANBUL BÖLGESEL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YARIN GERÇEKLEŞECEK

PROFESYONEL OTEL YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ’NİN İSTANBUL BÖLGESEL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YARIN GERÇEKLEŞECEK

Antalya’da  1992 YILINDA  otelcilik sektöründe, profesyonelliği geliştirmek, sektör yöneticileri arasındaki yardımlaşma ve iletişimi kuvvetlendirmek, sektörün ve yöneticinin sorunlarına müşterek çözümler aramak; yöneticinin sektördeki gerçek rolünü ve yerini bulmasını sağlamak amacıyla kurduğumuz Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği, her gün gelişerek yoluna devam ediyor.

ADF_POYD_Logo

Profesyonel Otel Yöneticileri olarak Antalya’da başlattığımız faaliyetlerimiz İstanbul POYD ile gelişerek büyüyecek. POYD İstanbul’un kurulması için yetkilendirilen The Green Park Pendik Hotels Genel Müdürü Ali Can Aksu’nun öncülüğünde İstanbul’daki pek çok otel profesyonelleri ile gerçekleşen toplantıların ardından Profesyonel Otel Yöneticileri Derneğimizin (POYD) İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu Toplantısı, 30 Mayıs 2015 Cumartesi Günü The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek.

Antalya Ve İstanbul’dan birçok turizm profesyonelinin katılacağı toplantımızda üyelere sertifikaları verilirken, POYD İstanbul BYK Başkanlığı deklarasyonu da imzalanacak. POYD İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu Toplantısına POYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kızıldağ ve Antalya üyeleri de katılım gösterecek.

Yorum Yaz