We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel OKAY YILDIRIM ANEX TOUR ALMANYA’DAN AYRILDI

OKAY YILDIRIM ANEX TOUR ALMANYA’DAN AYRILDI

Anex Tour Almanya’nın tepe yönetiminde kurucu Hakan Bakar ile birlikte görev yapan Genel Müdür Okay Yıldırım, göreve geldikten yaklaşık 5 ay sonra görevi bıraktı.

Rusya’daki önde gelen tur operatörlerinden Anex Tour’un 2017 yaz sezonu itibariyle faaliyete geçen Almanya şirketinin tepe yöneticisi Okay Yıldırım, görevinden ayrıldı.

 

Anex Tour Almanya’nın kurucusu Hakan Bakar ile birlikte şirketi Haziran 2017’den bu yana yöneten Okay Yıldırım’ın yaklaşık 5 ay sonra görevden ayrılması sonrasında Hakan Bakar’ın tepe yöneticisi görevini tek başına yürüteceği bildirildi.

 

Almanya şirketinin son bir yılda kuruluşu ve yapılandırılmasında en önemli rolü oynayan tepe yöneticisi Dirk Burneleit’ın haziran ayında Anex Tour Almanya’dan ayrılması sonrasında göreve getirilen Okay Yıldırım’ın, buradaki şirket yapısını Anex’in Rusya’daki yapılanmasına uyarlama misyonu ile göreve geldiği ifade ediliyor. Ancak geçen süre içinde iki ülkenin seyahat sektör yapılanmasındaki farklılıklar nedeniyle bu hedeften vaz geçilerek  Anex Tour Almanya’nın kendi yoluna gitmesi kararı aldığı belirtiliyor. Turizmgazetesi-

Yorum Yaz