We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel KEDİSEVER ALMAN TATİLCİLER, ALMANYA’DAN KEDİEVİ VE MAMA GETİRDİLER

KEDİSEVER ALMAN TATİLCİLER, ALMANYA’DAN KEDİEVİ VE MAMA GETİRDİLER

 Almanya’da yaşayan ve tatillerini 12 yıldan bu yana Kemer Limak Limra Otel olarak seçen Carina Moecker Neuss ve arkadaşları, Almanya’dan getirdikleri kedi evlerini ve mamaları otelin çeşitli noktalarına yerleştirdiler ve yaptıkları bu davranış ile de alkışı hak ettiler.

Alman Turistler, Limak Limra Otel’in kedi sever bir otel olduğunu bunun için de 12 yıldan bu yana tatil için tek adreslerinin Limak Limra olduğunu söylediler.

Limak Limra Oteli de kutluyoruz!

Limak Limra Otel Genel Müdürü Dinçer Saırkaya ile birlikte getirdikleri kedi evlerini otelin çeşitli noktalarına yerleştiren Alman Carina Moecker Neuss, çok mutlu olduklarını söylerken  “Biz 12 senedir Kemer’e Limak Limra Otel’e tatile geliyoruz. Burada kedi evleri var. Burada görüyoruz ki, kediler ile çok iyi ilgileniliyor. Genel Müdürümüzün de bu konuda çok yakın ilgisini görüyoruz. Almanya’dan buraya 20 adet kedi evi ve paketlerce mama getirdik. Tatil yaptığımız süre içerisinde buradaki kedileri otelimizdeki yetkili arkadaşlar ile birlikte kontroller için veterinere götürüyoruz. Kedilere hizmet etmekten onların rahat etmesini sağlamaktan dolayı mutluyuz. Limak Limra Oteli de kutluyoruz” dedi.

Bu durumdan Onlarda mutlu bizde mutluyuz!

Kedilere verdikleri imkan ile adından söz ettiren Limak Limra Otel’in Genel Müdür Dinçer Sarıkaya ise yaptığı açıklamada “  Yaklaşık iki yıl önce yaşanan kriz nedeniyle bölgede bulunan birçok otel kapanmıştı. Bu nedenle kedi nüfusunda büyük bir artış oldu. Bizde bu konuda çaresiz kalmıştık. Kediler bildiğiniz gibi doğanın her yerindeler ve çok cana yakın hayvanlar. Bizlerde onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Belediye Hayvan Barınağı ile ortak çalışmalar yapıyoruz. Ama onlarda bu konuda yetemez oldular. Bizde kendi imkanlarımız ile kedileri kısırlaştırmaya ve himayemizde bakmaya başladık. Bunu gören özellikle Alman ve Hollandalı yabancı misafirlerimiz yurt dışından bize yardım etmek amacıyla hatırı sayılı miktarda kedi evleri gönderdiler. Bizde bunları otelimizin çeşitli köşelerine yerleştirdik. Bunun yanında mama ve kedi oyuncaklarını dahi gönderdiler. Göndermekle de kalmayıp bizzat bunu takip ediyorlar. Burada kaldıkları sürece de sabahtan akşama kadar vakit geçiriyorlar. Bu durumdan Onlarda mutlu bizde mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Yaz