We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel IATI, GALİLEO İLE İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

IATI, GALİLEO İLE İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

Online seyahat platformu IATI ile dünyanın önde gelen global dağıtım sistemlerinden Travelport – Galileo, küresel işbirliği anlaşmasını genişletti. İki şirketin işbirliği yaptığı ülke sayısı 51’den 62’ye yükseldi.
Umman’ın başkenti Maskat’ta imzalanan ve her iki tarafa da önemli ekonomik avantajlar sağlayan anlaşma çerçevesinde iki firmanın ürün ve teknoloji alanındaki işbirliğinin kapsamı daha da genişliyor.

IATI ve Travelport daha önce de IATI’nin faaliyet gösterdiği 51 ülke için işbirliği anlaşması imzalamışlardı. İmzalanan bu anlaşma ile iki şirket IATI’nin faaliyet gösterdiği tüm 62 ülkede işbirliği yapacak.

180 ÜLKEDE 4 BİN ÇALIŞANI VAR

180 ülkede 4000 çalışanı ile seyahat firmalarına dağıtım, teknoloji, ödeme ve mobil sistemler sunan Travelport 2016 yılının sonunda 2,4 milyar USD ciroya ulaşmıştı.

”IATI GÜNDE 20 BİN BİLET SATIYOR”

Türkiye, Avrupa, Rusya, BDT ülkeleri ve Ortadoğu başta olmak üzere 62 ülkede yaygın olarak kullanılan online seyahat platformu olan IATI, acente sistemi, Aerobilet ve HWEB markaları ile seyahat sektöründe hizmet veriyor. 30 bin acentesi ile günde 20 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiren IATI aynı zamanda havayollarının lider  acentesi ünvanını elinde bulunduruyor.

BU YILKİ CİROSUNUN 2 MİLYAR TL OLMASI BEKLENİYOR

Türkiye’nin “En Global 100 Şirketi” arasında yer alan IATI, 2016 yılında da cirosunu en fazla arttıran turizm şirketi olmuştu. 1 milyar TL’yi aşan cirosu ile IATI, Fortune 500 listesinde 176. sırada yer alıyor. IATI’nin yıl sonu cirosunun 2 milyar TL’ye ulaşması bekleniyor.

Yorum Yaz