We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel HAKAN DURAN POYD TOPLANTISINDA TURİZM ŞURASI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

HAKAN DURAN POYD TOPLANTISINDA TURİZM ŞURASI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Kasım ayı geleneksel öğle yemeğinde 3. Turizm Şurası’nı değerlendiren Ethem Hakan Duran, “3. Turizm Şurası turizm adına sevindirici” dedi.

POYD Başkanı Ethem Hakan Duran, Ankara’da gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’nı değerlendirdiği konuşmasında kendisinin Konaklama Komisyonu’nda yer aldığını hatırlattı. Duran, “15 yıl önce yapılan 2. Turizm Şurası’nda masaya yatırılan sorunların yüzde 60’ı çözüme kavuşturuldu. Bu açıdan Ankara’da yapılan 3. Turizm Şurası çok ciddi bir platform oluşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapması, turizm sektörünü destekleyen açıklamalarda bulunması ve 8 bakanın bir araya gelerek turizmin önemine vurgu yapması turizm sektörü adına sevindiricidir” dedi.

Konaklama Komisyonu olarak çok ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini de belirten Hakan Duran, “Konaklama Komisyonu 13 komisyon arasında en ciddi çalışan komisyon oldu. Konaklama sektörünün sorunları ve çözüm önerileri üzerine 60 sayfalık bir çalışma yaptık. Konuştuğumuz konular içinde konaklama vergisi de vardı. Komisyonda konaklama vergisi gibi konuların gündeme gelmemesini istedik. Zorlu yıllardan geçtiğimiz şu günlerde bunun doğru olmadığını söyledik” diye konuştu.

Yorum Yaz