We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel GÜVENLİ TURİZM İÇİN İMZALAR ATILDI

GÜVENLİ TURİZM İÇİN İMZALAR ATILDI

Güvenli bir turizm amaçlı sosyal, kültürel ve eğitim aktivitelerini içeren anlaşma, Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bulunan Renhings üniversitesi rektörü Sn.Vlademir Aleksandrovich Mau ile Okan Gruba bağlı Ocean Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Okan arasında Güvenli Turizm konusunda Nisan ayında iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Bu protokol çerçevesinde Renhings Üniversitesinin yetkilendirdiği Volgograd Enstitüsü ile de Ocean Turizm AŞ. Arasında uygulama ve bu standartlara uygun görülen tesislere sertifika verilmesi amacına yönelik Volgograd Enstitüsü yetkilileri Antalya’ya gelerek Ocean Turizm AŞ. Yetkilileri ile birlikte sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı projeyi turizmin önde gelen isimlerine ve kuruluşlarına anlatmışlardır.

Proje hakkında Moskova Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Volgograd Enstitüsü yetkilisi Sn.Vlademir Shipulin’in  ‘’ Türkiye ile olan sıcak temasların devamlılığına ve Türk turizmi adına yapılacak olan bu program ile hali hazırda olan eksikliklerin giderilmesi yönünde gerekli uluslararası kriterlere ulaşıldığında daha fazla Rus misafirin artık Türkiye’ye geleceğini umut ediyorum.’’ Dedi.

Okan Grup ve Ocean Turizm AŞ. Yönetim kurulu başkanı Sn. Mehmet Okan ‘’ Bu doğru ve reel bir adımdır. Güvenli turizm sloganı ile yola çıkarak yaptığımız bu akademik anlaşma ile tüm dünyada bir örnek teşkil ediyoruz. Şöyle ki; Kurumsal kimlik ve koşullara uygun tesis ve kuruluşlarımıza, Moskova Renhings Üniversitesi, Volgograd Enstitüsü ve Ocean Turizm AŞ. İş birliği İle sertifika verilecektir.

 

Yorum Yaz