We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel EMITT REKORA KOŞUYOR

EMITT REKORA KOŞUYOR

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı’na 108 ülkeden 4.500 davetli tur operatöründen rekor sayıda başvuru alındığı belirtiliyor
..
Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bu yıl 25-28 Ocak’ta yapılacak. Fuara bu yıl rekor düzeyde yabancı katılımcı ve profesyonel ziyaretçinin kayıt yaptırdığgı belirtiliyor.
Fuarı düzenleyen ITE Turkey Turizm ve Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Bu yıl 22’inci kez kapılarını açacak olan EMITT’e108 ülkeden 4.500 davetli tur operatörü başvurusunu yapmış bulunuyor. Tur operatörlerinden gelen başvurular titizlikle ele alınarak partnerlerin en verimli sonuç almalarını sağlayacak biçimde buluşmaları için özel bir ortam yaratılıyor.
Şu ana kadar  650 davetli tur operatörünün başvurusunu onaylayarak fuar katılımcılarına özel olarak oluşturulan randevu sistemine dahil edildi.
Şu ana kadar Hindistan, Endonezya, Filipinler, Rusya, Balkan Ülkeleri, İtalya, Bulgaristan ve Yunanistan en çok tur operatörü kabul ettiğimiz ülkelerin başında geliyor. Hem bu ülkeler hem de başka turist getirme potansiyeli yüksek olan ülkelerden gelen başvuruları büyük bir özenle değerlendiriyoruz. Bunun neticesinde şimdiye kadar gelen 4.500 talepten 650 tur operatörünü seçerek Türkiye’de ağırlayacağız ancak katılım o kadar yoğun ki bu sayıyı daha da yükseltebiliriz.”
25 Ocak 2018’deki açılışta hem Türkiye’den hem de uluslararası alandan çok önemli ve değerli katılımcılar yer alacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, TYD Başkanı Oya Narin ve TÜROFED Başkanı Osman Ayık’ın yanı sıra Alman Turizm Sektörü Federal Birliği Başkanı Michael Frenzel, BM Dünya Turizm Örgütü Eski Genel Sekreteri Taleb D. Rifai ve BM Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili gibi uluslararası alanda da çok önemli isimler EMITT’in açılışında bulunacaklar.

Yorum Yaz