We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN SOÇİ’DE PUTİN’LE GÖRÜŞECEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN SOÇİ’DE PUTİN’LE GÖRÜŞECEK

Türkiye için turizmde yılı kurtaran ülke konumundaki Rusya ile siyasal alandaki ilişkiler de hızla gelişiyor. Erdoğan’ın Rusya ziyaretine Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katılıyor…
 

Cumhurbaşkanı I Recep Tayyip Eıdoğaıı ile Rusya Devlet Başkanı Vladiıııir Putin bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki turistik sahil kenti olaıı Soçi’de biraraya gelecek.

 Ziyarete Kültür ve Turizm Bakanı Numaıı Kurtulmuş da katılacak.
Ana gündemin ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve Suriye’nin olacağı zirve, ikilinin bir yıl içindeki 7. görüşmesi olacak. En son 28 Eylül’de Putin, Ankara’ya gelmişti.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya ziyaretiyle ilgili olarak, “Ziyaret çerçevesinde iki ülke liderleri arasında yapılacak görüşmelerde, ikili ilişkiler ile başta Suriye olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir” dedi.
Kalın, Rusya ile ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkarma hedefini gerçekleştirmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. Erdoğan’ın ziyareti vesilesiyle geriye kalan son bazı ticari kısıtlamaların da tamamen kaldırılması ve vize muafiyet rejiminin yeniden tesis edilmesi yönündeki beklentilerin tekrar vurgulanacağını

Yorum Yaz