We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler CHAPITO, İLK GÖSTERİMİ ADRENALİNA İLE NEFES KESTİ

CHAPITO, İLK GÖSTERİMİ ADRENALİNA İLE NEFES KESTİ

Avrupa’nın En Büyük Show Arenası Chapito ,18 Mayıs’ta “Modern Zamanların Çılgınlığı” olarak adlandırılan Adrenalina gösterisiyle start aldı. Gösteri sanatlarının bu en yeni, en çılgın halini , tam donanımlı son ses ve ışık teknolojisiyle sunan şov , izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Havada uçan motorların, akrobatların ve ip cambazlarının yaptığı birbirinden tehlikeli hareketler nefes kesti. Sınırları zorlayan ve hayranlık uyandıran gösteri Adrenalina, Antalya Belek The Land of Legends Theme Park’ta 2400 kişilik Chipato’da bu yaza damgasını vuracak.


Antalya Belek The Land of Legends Theme Park’ta yer alan Avrupa’nın En büyük Show Arenası Chipato’da ilk gösterimini yapan dünyanın en çılgın ve tehlikeli gösterisi Adrenalina, izleyenlerin yüreklerini hoplatarak onlara hayatlarında hiç unutulmayacakları bir gece yaşattı. Yüksek dozda heyecan ve en tehlikeli gösterilerin sergilendiği Adrenalina, Antalya’ya gelen turist ve tüm Antalyalıların mutlaka izlemesi gereken şovlar arasında yerini şimdiden aldı.  Gösterinin en can alıcı bölümlerinden olan Çılgın Küre ve Delice Uçan Motorlar, izleyenler tarafından çığlıklarla ve heyecan dolu bakışlarla izlendi. Profesyonel ve gözü pek ip cambazları ve akrobatların gösterileri, herkesi büyüledi.

MOTORLAR, ÖLÜME MEYDAN OKUDULAR  
Dünyaca ünlü motor akrobatları, çılgın gösterileriyle ölüme meydan okudu. Mad Flying Bikes stile motorcular, 40 metrelik rampalardan fırlayarak izleyicilerin üzerinden sahneye adeta uçtular. Çelik kürenin içinde inanılmaz dönüşler yapan motorcular, fizik kurallarını zorladılar. İzleyenlerin nefesini kesen Adrenalina , 23-25-26 ve 30 Mayıs tarihlerinde yine sahnede olacak. Ayrıca 24 ve 31 Mayıs Tarihleri’nde Chapito’da , dünyaca ünlü dans grubu Anadolu’nun Aşk Efsaneleri muhteşem dans şovuyla göz kamaştıracak.

 
CHAPITO, İLK GÖSTERİMDE 2400 KİŞİYİ AĞIRLADI
Avrupa’nın En Büyük Show Arenası Chapito’nun ilk gösteriminde 2400 kişiden oluşan acente rehber, info grupları ve izleyicilerini ağırladı. Heyecan dolu Adrenalina, izleyenlerin yüreklerini hoplattı. Yaklaşık 2 saatlik performanslarıyla dünyaca ünlü sanatçı, dansçı ve akrobatlar hünerlerini sergiledi. Dünyanın farklı ülkelerinden, en çılgın gösteri sanatçıları ve mükemmel bir teknik ekip, müthiş efektler ve inanılmaz bir takım çalışması ile izleyicilere sunulan gösteri , ayakta alkışlandı.


HAFTANIN 6 GÜNÜ EĞLENCENİN NABZINI TUTACAK

Türk girişimcilerin Almanya’dan satın aldıkları Chapito, destinasyon yönetiminin en önemli konularından olan genel eğlence alanlarının yaratılması konusunda, Antalya’daki büyük bir boşluğu dolduracak. İzleyenlerin nabzını yükselten “Adrenalina”, geleneksel ve modern dansların , muhteşem müziklerle ve kusursuz bir harmoni ile sunulduğu “Anatolian Legends Of Love”, çocukların eğlenceye doyacakları masalsı bir şov olan “Wonderland On Ice” , Chapito çatısı altında seyircillerle buluşacak. Ayrıca sezon boyunca konser ve partilere ev sahipliği yapacak olan Chapito, bu yaza damgasını vuracak.

 
AÇILIŞ GALASI 2 HAZİRAN’DA
Avrupa’nın En Büyük Show Arenası Chapito’nun açılış galası ise 2 Haziran 2017’de muhteşem gösterilerle gerçekleşecek. Belek’teki The Land Of Legends Theme Park’ta 4 bin metrekarelik alana kurulan Chapito, 6 ayda 200 bine yakın yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapacak. Bu muhteşem gösterilerin biletlerine; chapito ticket ofice, biletix ve tur operatörlerinden ulaşabilirsiniz.

ACENTELERDEN TAM DESTEK

Avrupa’nın En Büyük Show Arenası Chapito’nun ilk gösterimini izleyen acenteler, gösteriye tam not verdi. Acenteler, Adrenalina için bugüne kadar Antalya’ya gelen en iyi şov olduğunu belirterek , Türk turizminin çeşitlendirilmesine büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler. Anex, Kilit Global, Tui Rusya, Akay Fit Holiday, Peninsula, Ets, Jolly Best Travel, Consul Turizm, Elite Class, Premium Travel, Tourbox, Destination Travel, Meeting Point, Soner Travel, Summer Tour, Azra Tour, Fibula, Logic, Victor Travel, Volkanay Turizm, Prado( Kilit Global), Polar West Turizm, Dream Holiday Travel, Blue Bird Turizm ve Termessos Turizm rehberleri bu muhteşem şovu ilgiyle izledi.

 İşte gösteriye katılım gösteren acenteler:

Kilit Global – Tez Tour 

Akay Fit Holiday 

Anex Tour

Best Travel Service

Consul Travel

Destination Service

Meeting Point Turkey

Peninsula Travel

Premium Travel

 

Yorum Yaz