We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel BORDUM O TURİSTLERE KALDI, OTELLER YÜZDE 70 DOLDU !

BORDUM O TURİSTLERE KALDI, OTELLER YÜZDE 70 DOLDU !

Yerli turistlerin tatillerini bitirmesi ile birlikte Bodrum plajları İskandinav ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlere kaldı. Otellerde yüzde 70 doluluk yaşanırken, plajlarda adım atacak yer kalmadı.

  • Hava sıcaklığının 34 derece, deniz suyu sıcaklığını ise 21 derece olarak ölçüldüğü Bodrum’da bayram tatilinin sona ermesiyle yerli turistin boşalttığı sahilleri, yabancı turistler doldurdu.

     

  • Bodrum'da İskandinav turistler tatilin tadını çıkarıyor

    İskandinav ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turistler ilçeye tekrar hareket getirdi. Gümbet Plajı’nı dolduruan turistler denizde yüzüp, su sporları yaptı, şezlonglara uzanıp, güneşlendi.

     

  • Bodrum'da İskandinav turistler tatilin tadını çıkarıyor

    Güneşli havanın tadını çıkartan turistler renkli görüntüler oluşturdu. Norveçli profesyonel tur rehberi 32 yaşındaki İnge Jurgensen “Yaklaşık 8 yıldır Bodrum’a turist getiriyoruz, Eylül ile Mayıs ayları ençok tercih edilen aylar oluyor. Hava bu aylarda gerçekten çok güzel oluyor. Bodrum’un doğası bir harika ayrıca ilçede alternatif turizm ile ilgili birçok olanak var. Ekim ayının sonuna kadar İskandinav ülkelerinden Bodrum’a turist gelecek” dedi./ HABERTÜRK

     

Yorum Yaz