We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel BENTOUR REİSEN, 2017 SEZONUNDA YOLCU SAYISINI İKİYE KATLADI

BENTOUR REİSEN, 2017 SEZONUNDA YOLCU SAYISINI İKİYE KATLADI

İsviçre merkezli Türk tur operatörü Bentour Reisen, 2017 sezonunda yolcu sayısını ikiye katladığını açıkladı.

Bentour Reisen’in 2017 sezonunu hem yolcu sayısı hem de gelir anlamında artışla kapattığı açıklandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, ”bulunduğumuz mali yılı çift hanlerde seyreden artışlar ve ekonomik anlamda pozitif kapatıyoruz” denildi.

”YOLCU SAYIMIZI İKİYE KATLADIK”

Özellikle programa yeni alınan İspanya, Yunanistan, Mısır ve Birşeşik Emirlikleri’ne dönük operasyonların pozitif bir seyir gösterdiği belirtilen açıklamada, ”Bentour Reisen 2016-17 sezonunda yolcu sayısını bir önceki döneme kıyasla iki kat arttırdı.” ifadelerine yer verildi.

16 DESTİNASYONLUK YENİ KATALOG

Şirketin bu yıl ilk defa yeni destinasyonlardan oluşan 200 sayfalık bir katalog ile tanıtıma daha da ağırlık vereceği belirtilirken, kasım ayında çıkacak kataloğun toplamda 16 ülkeyi kapsayacağı kaydedildi. Katalogda yr alan ülkeler ise, İspanya, İtalya, Portekiz, Cape Verde Adaları, Malta, Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Bulgaristan, Mısır, Fas, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Küba, Dominik Cumhuriyeti ve Meksika olarak sıralandı.

ANA KAYNAK PAZARLARDA TÜRKİYE KAPASİTESİNİ ARTTIRDI

Bentour CEO’su Deniz Uğur, ”Bentour Reisen olarak ana destinasyonumuz Türkiye satışlarında da bu yıl artış sağlarken, 2018 yaz sezonu için de yine belirgin bir artışın sağlanacağını öngörüyoruz. Türkiye için özellikle Sun Express, Condor ve Edelweiss havayolu şirketlerini ön planda tutacağız. Kaynak pazarlarımız olan Almanya, İsviçre, Avusturya ve Hollanda’da uçak kapasitelerimizi çift haneli olarak arttırdık. 2018 için beklentilierimiz oldukça yüksek.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz