We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel ATLASGLOBAL’İN İSTANBUL-ŞEREMETYEVO SEFERLERİ 25 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

ATLASGLOBAL’İN İSTANBUL-ŞEREMETYEVO SEFERLERİ 25 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Türkiye-Rusya hava hattında rekabeti arttıracak, daha fazla Rus turiste Türkiye yolu açacak haber: Atlasglobal, 25 Rylül pazartesi gününden itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı ile Şeremetyevo arasında tarifeli seferlere başlıyor. Şirket her gün bir uçuş yapacak. Böylece Atlasglobal, Rusya’daki destinasyon sayısını 5’e çıkardı.

Perşembe akşamı Moskova’da Radisson Royal Otelde düzenlenen tanıtım gecesine Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz de katıldı. Diriöz, Ankara ve Moskova’nın ikili ilişkilerde yaşanan kriz sonrasında temaslarını hızlı bir şekilde iyileştirme konusunda istekli olduğunu vurguladı.

Diriöz, “Ülkelerimizin arasındaki ilişkiler çok ciddi sınavlardan geçti, suni sarsıntı ve sınamalardan geçti. Bağlardaki dayanıklılık test edildi. Fakat bunları atlatacak güçte olduğunu ispatladı. Şimdi bu temasları çok hızlı bir şekilde gelişiyor” dedi. Diröz, Atlasglobal seferlerinin daha fazla Rusya vatandaşının Türkiye’ye gitmesine vesile olacağını vurguladı.

Atlasglobal Satış Başkanı Recep Emanet Moskova’da konuşmasında, “Moskova, Rusya’da uçtuğumuz beşinci destinasyonumuz. Moskova uçuşlarında Atlasglobal EkonomiPlus bilet fiyatlarımız 179 Euro’dan başlıyor. Moskova uçuşlarımız yurt dışında Tiflis, Bağdat, Erbil, Lefkoşa, Tahran, Süleymaniye, Kuveyt, Beyrut, Tel Aviv, Necef; yurt içinde ise Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Gaziantep, Konya, Trabzon’a bağlantı verecek” dedi.

Türk bayraklı havayolu şirketlerinin Rusya’ya tarifeli uçuşlar düzenlemesinin turizm sektörüne önemli katkılar sağladığını ifade eden Emanet, “Bu yıl, Rus tuurist açısından geçen yıla oranla çok dahi iyi bir sezon geçirdik. Atlasglobal olarak, Rusya’da hatlarımızı artırırken, İstanbul ve Antalya sefer sayılarımıza ilavelerle Rus yolcularımıza çok daha avantajlı ve uygun uçuş imkanı sunacağız” diye sözlerini tamamladı.

Gecede daha sonra yapılan çekilişle üç konuğa “business class” bilet armağan edildi. Ödülleri Büyükelçi Diriöz takdim etti.

Gecenin davetlileri arasında olan THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş da, “Türk şirketlerimizin Rusya’da sayılarının ve başarılarının artması bizi her zaman gururlandırır. Rekabet kaliteyi getirir. Biz Türk şirketlerimizi zaten rakip değil, Türkiye’ye daha fazla hizmet çabasında olan neferler olarak görüyoruz” dedi.

Yorum Yaz