We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel ALMAN TURİZMCİLERİN TATİL TERCİHİ ANTALYA OLDU

ALMAN TURİZMCİLERİN TATİL TERCİHİ ANTALYA OLDU

Almanya’dan tatil için Antalya’yı tercih eden turizmciler Alman tatilcilere de Türkiye mesajı yolladı.

Bağımsız Seyahat Acenteleri Örgütü (TSS Group) CEO’su Andre Seibt ve merkezi Almanya’da bulunan Türk Acenteciler Birliği (COOP TRR) CEO’su Cumhur Sefer tatil için Antalya’yı tercih etti.

Avrupa’daki 3 binin üzerindeki seyahat acentesini bünyesinde bulunduran TSS Group ve Avrupa’daki bine yakın Türk seyahat acentesini temsil eden COOP TRR’ın CEO’ları tatil için Antalya’yı tercih ederek, Alman tatilcilere de önemli bir mesaj verdi. Aileleriyle Antalya’ya gelen turizmcilerden TSS Group CEO’su Andre Seibt Alanya’da yer alan Rubi Platinum’da, COOP TRR CEO’su Cumhur Sefer de Side’deki Paloma Oceana’da tatil yaparak Türkiye’nin tatil için hala önemli bir tercih olduğunu göstermiş oldular.

Andre Seibt ve Cumhur Sefer’in Antalya’da tatil yapmasının Almanya ve Avrupa’ya önemli bir mesaj niteliği taşıdığını söyleyen TSS Group ve COOP TRR’nin Türkiye Temsilcisi Hasan Çetin, Türkiye ve Almanya arasındaki siyasi gelişmelere rağmen Türk ve Alman halkları arasındaki dostluğun devam ettiğini ve ayrıca Türkiye’de Alman tatilcilerin çok sevildiğini söyledi.

Almanya ve Türkiye arasındaki siyasi gelişmelerin tatil konusunda bir sorun oluşturmadığını söyleyen Hasan Çetin, “Siyasi gelişmeler iki ülke halkları arasında bir sorun teşkil etmiyor. Almanlar Türkiye’de tatil yapmaktan vazgeçmedi. Alman tatilci sayısındaki düşüşün en önemli nedeni uçak planlamalarındaki daralmadır. Nitekim, Avrupa’daki binlerce acenteyi temsil eden Andre Seibt ve Cumhur Sefer, hiç çekinmeden tatil için Antalya’yı tercih etti. Seibt ve Sefer’in Antalya’da tatil yapması da başta Alman tatilciler olmak üzere Avrupa’ya önemli bir mesaj niteliği taşımaktadır. İki turizmci huzuru, kaliteyi ve hizmeti tercih ederek Antalya’ya geldi. Birer hafta tatil yapan iki turizmciyi mutlu bir şekilde Almanya’ya uğurladık” dedi.

Yorum Yaz